fbpixel

Gel za maderoterapiju - Gel posle masaže - Gel za masažu

Znate li za koje žene vlada mišljenje da su najlepše na svetu? Za Latinoamerikanke, a zapitajte se i da li je slučajno da maderoterapjia vodi poreklo baš iz Kolumbije? Verovatno je ovo previše koincidencija na jednom mestu, tako da je naša preporuka da probate tretmane ove čuvene masaže koja je zaludela čitavu planetu za veoma kratko vreme!
To se sigurno nije dogodilo slučajno, već zbog sjajnih rezultata u koje su se korisnice uverile lično. Naime, maderoterapija ima za cilj pre svega, da vašem telu da novu figuru i oblik. Primera radi, ako ste imali previše masnih naslaga na stomaku, oko struka, na zadnjici ili butinama, uz pomoć tretmana maderoterapije, biće ciljani baš ti delovi tela i sav taj celilit biće kao rukom odnešen!
Ili bolje rečeno – kao oklagijom odnešen, jer se za maderoterapiju koriste upravo oklagije kao sredstvo za rad.

Kakvi gelovi postoje i namene

Oklagije su izrađene od drveta, što čitav tretman čini sasvim prirodnim. Postoji čitav set ovog oruđa, i to je preko desetak modela koji su anatomski dizajnirani, tako da su prilagođeni posebnim delovima tela.
Maderoterapija će izbaciti toksine iz vašeg organizma, jer podstiče limfnu drenažu, kao i ubrzavanje metabolizma. Intresantno je da ljudi primećuju kako postaju sve gojazniji iz godine u godinu, a čak unose i manje hrane u sebe nego pre. Šta onda može biti razlog? Jednostavno, metabolizam prirodno usporava, i to konstantno, pa bismo se svi začudili kada bismo znali koliko je malo kalorija potrebno čoveku da bi mogao da funkcioniše. Naravno, u svoje telo svi mi unesemo više od tog broja kalorija, i tako se gojimo. Ovo je proces koji traje godinama, pa kada pogledamo slike od pre pet i više godina, shvatimo da smo tada izgledali mnogo zgodnije i vitkije nego sada.
Vratimo se podnaslovu ovog teksta a to su gelovi za masaže ili maderoterapiju. Kao i ulja, tako i gelovi, imaju za cilj da masažu učine prijatnijom i efektnijom. Ukoliko na koži postoje vene, tada se nanose hladni gelovi, dok topli gelovi se stavljaju na kožu bez vena.
Ulje za masažu se nanosi tokom samog postupka masiranja, tako da pokreti budu prijatni za klijenta, a i da bi se terapeut manje umarao, dok je glavni cilj da se postignu maksimalni učinci u razbijanju celilita i masnih naslaga. Oklagije brenda Orhideja ispunjavaju sve napred navedene kriterijume dobrih alata za maderoterapiju.

Gel se nanosi nakon masiranja, a sve u cilju regeneracije tkiva, opuštanja, relaksacije...
Na kraju, možemo da zaključimo da je maderoterapija sasvim prirodna metoda i da je kao takva napravila bum u svetu. Uspeh se zasniva na rezultatima, a naše dame su više nego spremne da isprobaju sve ono što donosi efekte a nema nikakve nus pojave. Naravno, poenta je da dobiju bolju i lepšu figuru, a ne da se bojažljivo skrivaju na plaži ili kada se obuče letnja i laganija garderoba.
Učinite nešto dobro za sebe, još danas zakažite prvi tretman i spremno očekujte prve rezultate, koji sigurni smo, neće izostati. Motivacija može postati samo još veća kada vidite da se narandžina kora smanjuje, da celilit polako nestaje, kao i sve masne naslage, a da se vi osećate opušteno, oslobođeni stresa i napetosti...