fbpixel
Oklagije

Oklagije

Maderoterapija

Oklagije za maderoterapiju

Da li ste se ikada zapitali zbog čega je maderoterapija tako brzo osvojila žene iz celog sveta? Razloga ima više. Pre svega – učinkovitost. Niko ne voli da radi nešto a da to nema relativno brzo vidljive rezultate. Kada vidimo napredak, tada dobijamo volju da nastavimo još jačim tempom.

Upravo tu se krije tajna maderoterapije. Dame vide da se njihovo telo menja, i da počinje da poprima željeni oblik, o kome su sanjale mnogo godina, tokom kojih su samo nabacivale kilograme viška. Naime, kilogrami i masne naslage, stvaraju se tamo gde to najmanje želimo, kao što je recimo, stomak, zadnjica, butine... I sve nam to predstavlja veliki problem, posebno kada dođe leto i kada treba da se razgolitimo na nekoj plaži, pred mnogo radoznalih očiju...

Inače, maderoterapija potiče iz južne Amerike, a to nas možda ni ne čudi, kada znamo da žene iz tog dela sveta imaju savršeno izvajane zadnjice. Kao primer, navešćemo Dženifer Lopez. Sve vam je jasno, zar ne?

Takođe, ne čudi ni činjenica da svaka žena želi da ima takvu zadnjicu, pa se pita, kako da to postigne i da li je uopšte moguće?

Sa maderoterapijom – jeste.

Trik je u tome da sa ovom metodom, gubite masne naslage tačno tamo gde želite, jer se tretira ciljano baš taj deo tela. Postoje oklagije za maderoterapiju koje ciljaju baš stomak, recimo. I te oklagije su anatomski prilagođene ovom delu tela.

Ako želite da izgubite salo sa butina, koristiće se drugi tip oklagija, a svim tim modelima iz seta oklagija je zajedničko da lepo prijanjaju uz kožu, tako da ne izazivaju bol, a ukoliko ste negde čuli da je nekoga maderoterapija bolela, onda to obično zavisi od masera.

Da bi tretman bio ugodan, neophodno je da se koriste ulja za masažu, koja imaju višestruku ulogu. Pre svega, eterična ulja olakšavaju kontakt između kože i oklagije, što znači da se maser manje umara, a vama je osećaj lepši. Pored navedenog, eterična ulja imaju mnoga pozitivna dejstva. U sebi sadrže vitamine koji hrane kožu, kolagen, elastin, te hidriraju područja na koja se nanose.

Koža vam, nakon tretmana, postaje osvežena, zategnutija, čvršća, na dodir glatka... Eterična ulja poseduju izuzetno prijatan miris, pa je veoma lepo udisati te arome, jer vode u psihičku opuštenost. Cilj svake masaže i jeste da opusti telo i um, u uvek u svemu tome veoma bitnu ulogu imaju upravo eterična ulja.

No, vratimo se oklagijama za maderoterapiju. Dakle, to je set alata, kojih ima za sve delove tela – od podbratka, preko zadnjice, butina, nadlaktica, stomaka, lica... Anatomski su prilagođene telu. Šta imamo u ponudi, možete da pogledate preko web shopa i da naručite. Postoje slike i tekstualni opisi. Kroz fotografije ćete steći vizuelni utisak o kvalitetu proizvoda, a preko opisa saznaćete o karakteristikama koje su bitne.

Moguće je naručivanje i plaćanje platnim karticama, i to čak i ako se nalazite van granica Srbije moguća je isporuka, jer posedujemo tracking broj za ceo svet.

Odaberite nešto iz našeg asortimana i uživajte u čarima maderoterapije koja je sa pravom osvojila čitav svet. 

 

09.07.2021.

#maderoterapija  #oklagije  #masaža